A site hozzáadása a KedvencekhezOldal nyomtatása

Visszahívás kérése

 Amennyiben árajánlatot szeretne kérni vagy csak érdeklődne, kérjük adja meg nevét, e-mail címét és telefonszámát, hogy visszahívhassuk!


Oldalajánló

Ajánlja weboldalunkat ismerősének!
http://pasztorbutor.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/988556konyha1.jpg http://pasztorbutor.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/385771konzha2.jpg http://pasztorbutor.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/759237image_fader_4.jpg http://pasztorbutor.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/409841image_fader_3.jpg http://pasztorbutor.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/630512szekreny1.jpg http://pasztorbutor.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772478szekreny2.jpg http://pasztorbutor.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/825166furdo1.jpg
Profilunk

Főbb profilunk az egyedi, igény szerint méretre készített bútorok, melyeket magánszemélyek, cégek és közületek számára készítünk.

Munkáimat főleg Cegléd, Budapest, Szolnok, Kecskemét és a felsorolt városok környékére készítem.

Nyílászárókon kívül az asztalosipar összes területén dolgozunk:

 

  • konyhabútor készítése

  • beépített szekrények, szobabútorok tervezése és kivitelezése

  • asztalok, tálalók készítése

  • ágyak kivitelezése

  • fürdőszoba bútorok előállítása

  • lépcsők tervezése és kivitelezése

  • fakapuk, előtetők és egyéb bútorok készítése

 

Tekintse meg képes összeállításunkat a Galéria menüpont alatt! Megkeresés után az helyszíni felmérés és megbeszélés alapján készítek tervet árajánlattal, betartható határidővel. Az egyeztetések alkalmával kiválasztjuk a legmegfelelőbb alapanyagokat, szerelvényeket.

Megkeresés után az helyszíni felmérés és megbeszélés alapján készítek tervet árajánlattal, betartható határidővel. Az egyeztetések alkalmával kiválasztjuk a legmegfelelőbb alapanyagokat, szerelvényeket. További részleteket az alapanyagokról ide kattintva olvashat.